Radio Capelle wordt komende zaterdag Radio Carnaval

  • woensdag 10 februari 2021
  • Lars Wijnhoven

Alle evenementen zien er sinds afgelopen jaar iets anders uit dan dat we gewend waren, maar die tijd heeft wel gezorgd voor veel alternatieve manieren om gezelligheid van de horeca in onze woonkamers te krijgen. Na koningsdag, kerst en oud en nieuw wacht nu het laatste volksfeest waarmee de cirkel rond is: Carnaval. Voorheen trof men elkaar aan de barkruk in de kroeg of vertrokken de bussen naar Brabant, maar nu doopt Radio Capelle de zender voor één speciale avond om tot Radio Carnaval

Luister ook: "Gewoon Carnaval in Capelle? Ja het kan in de agenda dus doen we!"

Peter van Embden organiseert sinds kort weer het grootste huisfeestje van de regio. Eén keer per maand want ja,  het land zit nog steeds in lockdown met verlengde avondklok. Afgelopen zaterdag, voor de tweede keer in 2021, konden mensen live plaatjes aanvragen tijdens het grootste huisfeestje van de regio. Live vanuit de woonkamer van Peter zelf, want vanwege de avondklok mocht ook hij zijn huis niet uit.

Nu het halve land zich normaal gesproken zou opmaken voor Carnaval, leek het Lars wel een ludieke actie om dit feestje nog een weekendje door te zetten. En zo ontstond het idee om het komend weekend nog eens dunnetjes over te doen. En wat helemaal leuk is: je kan ook live meekijken met dit feestje! Abonneer je alvast op het YouTube kanaal van Radio Capelle, klik op het belletje en je krijgt een melding zodra het begint!

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 10 februari 2021