Capelse mantelzorgers blij verrast door winactie

  • donderdag 14 januari 2021
  • Willem de Waard

Mantelzorg Capelle had onlangs een mooie winactie. Wie zich namelijk opgaf via de nieuwe website www.mantelzorgcapelle.nu kon een exemplaar winnen van het praktische ‘Dagboek voor de mantelzorger’.  Anja van de Kaaden en Pieter de Boer bevonden zich onder de gelukkige winnaars. Zij kregen dan ook hun exemplaar van het dagboek thuisbezorgd.

Anja van de Kaaden zorgt voor haar ouders en Pieter de Boer voor zijn vader. Zij kregen een van de gratis exemplaren van het dagboek uit handen van mantelzorgcoach Danja Visser van Mantelzorg Capelle. Alle winnaars hebben ondertussen bericht gehad. 

De winactie was een van de manieren waarop de mantelzorgcoaches van Mantelzorg Capelle aandacht wilden vragen voor hun nieuwe naam, website en nieuwe huisstijl, die onlangs werden gelanceerd. Op de nieuwe website komt alle informatie voor mantelzorgers samen – of ze nu zorgen voor iemand met Parkinson, dementie, een kind met een beperking of voor een broer of zus.

Mantelzorgers die zich registreren via www.mantelzorgcapelle.nu/aanmelden krijgen het infobulletin Mantelzorg thuis én de jaarlijkse mantelzorg-waardering van de gemeente. Het ‘Dagboek van de mantelzorger’ van Krista Peeters is gemaakt samen met professionals en ervaringsdeskundigen. Dit praktijkboek in A5-formaat, met dag- en weekplanners en allerlei tips, is nu ook te verkrijgen in de boekhandel.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 14 januari 2021