Ook evenement 'De Vrienden van Amstel Live' online!

  • dinsdag 12 januari 2021
  • Willem de Waard

In navolging van het showcasefestival Eurosonic-Noorderslag gaat ook het jaarlijkse evenement De Vrienden van Amstel Live dit jaar als online editie plaatsvinden waardoor het spektakel, in tegenstelling tot eerdere berichten, toch doorgang kan vinden.

De 23e editie van het evenement vindt zaterdag 16 januari digitaal plaats vanuit een leeg Rotterdam Ahoy, hebben bierbrouwer Amstel en producent Tribe Company afgelopen maandag bekendgemaakt. Kaartjes zijn gratis te bestellen via de website van het evenement.

Onder anderen Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti, Typhoon, Maan en Paul de Leeuw treden op tijdens de twee uur durende livestream. De artiesten doen dit vanuit een decor waarin ze afstand van elkaar kunnen houden. Ook zal iedereen van tevoren aan een sneltest onderworpen worden.

Nick & Simon, gastheren van De Vrienden van Amstel Live, hebben er zin in. 'Ieder jaar kijken we ontzettend uit naar januari, de maand waarin we met bevriende collega-artiesten gedurende twee weken avond aan avond met elkaar muziek mogen maken en herinneringen voor het leven maken. En wat zijn we blij dat we dit jaar toch weer een bijzondere editie met elkaar neer kunnen zetten. Het zal natuurlijk wel even wennen zijn in een leeg Ahoy, maar de energie die we onderling voelen, geven we door aan al die mensen thuis'.

Vorig jaar werd bekend dat de shows, die voor deze maand gepland stonden, vanwege de coronacrisis niet door zouden gaan. Die kaartjes zijn omgezet naar de nieuwe reeks die hopelijk volgend jaar januari plaatsvindt.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 12 januari 2021