Verrassingsoptreden Glen Faria voor IJsselzicht

  • woensdag 9 december 2020
  • Youp Kruithof

Bewoners en medewerkers van IJsselzicht kregen dinsdagavond een privé optreden van zanger Glen Faria. De zanger bezocht afgelopen week in samenwerking met De Bijenkorf en Humanitas verschillende verpleeg- en verzorginstellingen om mensen een gevoel van samenzijn te bezorgen. IJsselzicht was de hekkensluiter.

De verpleeg- en verzorginstelling IJsselzicht in Capelle kreeg dinsdagavond hoog bezoek. Glen Faria bracht in een rijdende etalage een verassingsconcert naar de bewoners en medewerkers van de flat waar vorige maand nog een uitslaande brand woekerde. De zanger, die in 2018 nog meedeed aan het programma De Beste Zangers van Nederland, deed dat in samenwerking met Humanitas en De Bijenkorf. De organisaties willen op deze manier de mensen een hart onder de riem steken in de donkere dagen voor kerst.

Faria bracht af op maandag 7 december nog een nieuw nummer uit. 'Goed dat jij er bent' gaat over het belang van samen zijn. 'Juist in deze tijd' aldus Marjolijn Meynen tegen het Algemeen Dagblad Utrecht. 

Foto: Randy van Gameren

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 9 december 2020