Theaterbakkerheij Gouda weer open

  • woensdag 18 november 2020
  • Willem de Waard

De persconferentie van het kabinet heeft gisteren positief nieuws gebracht voor de theaters en musea. Zij mogen namelijk hun deuren weer openen voor beperkt aantal publiek (30 personen). Dat betekent dat ook de Theaterbakkerheij in Gouda weer met een aangepaste programmering kan gaan draaien.

Programma
Zondag 22 november (15:00 & 18:30 uur) | Alexander Broussard 
In augustus blies Alexander iedereen omver met zijn Billy Joel Experience. Op 22 november speelt hij zijn eigen repertoire en geniet je van het eigen werk van een tribute artiest. Bijna uitverkocht!

Donderdag 26 november (19:00 uur) | Movie Night | Whiplash
Filmavond in het theater. De beste films in top kwaliteit op groot scherm. Tickets voor Ä8,50 zijn nu te koop!

Vrijdag 27 november 19.30 & 21.15 uur en Zaterdag 28 november (15:00 & 18:30 uur) | Creedence Clearwater Revival Tribute
Wegens overweldigend succes zijn er extra shows toegevoegd waardoor er nu 4 shows op het programma staan. We werken met een wachtlijst. Mail naar info@theaterbakkerheij.nl. 
De legendarische hits van de Amerikaanse band rond de gebroeders Fogerty toen de tijden van weleer herleven.

Zaterdag 12- (20.00 uur) & Zondag 13 december (15.00 uur)| Amy Winehouse Tribute
We werken met een wachtlijst. Mail naar info@theaterbakkerheij.nl. 
Een overzicht van het repertoire van de ze veel te vroeg overleden Britse zangeres.

Donderdag 17- & Vrijdag 18 december (20:00 uur) | Grensgeval 5
Grensgeval is terug! Met nieuwe acteurs en actrices en verrassende, uiteenlopende en indrukwekkende monologen. Tickets gaan hard dus wees er op tijd bij!

Zolang de horeca dicht is, blijft de bar helaas gesloten. Daarom is het voor nu toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het theater. De Theaterbakkerheij vraagt bij de ingang om een eigen vrijwillige bijdrage. Alle spelregels lees je op www.theaterbakkerheij.nl

Hou de website en socials in de gaten voor updates over het programma. Voor veel avonden moet nog een nieuwe datum gevonden worden. De organisatie is daar druk mee bezig. Zodra dit bekend is worden alle tickethouders hier persoonlijk van op de hoogte gebracht.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 18 november 2020