Voorstellingen Theater Swanla Zevenhuizen

  • woensdag 21 oktober 2020
  • Willem de Waard

Het zal niemand verbazen dat ook Theater Swanla in Zevenhuizen te maken heeft met de maatregelen rond corona. Toch blijft het theater open (weliswaar beperkt) zodat een deel van de programmering doorgang kan vinden. Rekening houdend met diezelfde corona maatregelen zijn er toch nog verschillende culturele activiteiten in Swanla.

Zaterdag 24 oktober is het Multimedia muziektheater Doctor Zhivago te beleven. Wie heeft niet de film Doctor Zhivago gezien? Een van de beste films van de twintigste eeuw. Of het gelijknamige boek gelezen dat werd bekroond met de Nobelprijs voor de literatuur? Doctor Zhivago is een verhalende roman, gebaseerd op het leven van de schrijver Boris Pasternak zelf. Visser & Filippova brengen deze grandioze klassieker op een bijzondere en eigen wijze weer tot leven met prachtig geprojecteerde beelden, tweetalige songs in het Russisch en Nederlands.
Aanvang 20.15 uur. Toegang 10,00

Zondag 1 november kan men genieten van de filmvoorstelling Casablanca. De film dateert uit 1942. Tijdens de Tweede Wereldoorlog runt de verbannen Amerikaan Rick Blaine een bar in Casablanca. Rick krijgt twee belangrijke douane-papieren in z'n bezit. Als de Nazi Strasser in Casablanca arriveert, doet de plaatselijke agent Renault alles om hem te plezieren. Zo belooft hij dat hij ervoor zal zorgen dat de Tsjecho-Slowaakse verzetsleider Victor Laszo de stad niet uit zal komen om naar de VS te vluchten. Tot Rick's verrassing arriveert Laszlo in Casablanca met Rick's oude liefde Ilsa.
Aanvang 15.00 uur. Toegang 5,00

Zondag 15 november is het tijd voor de legendarische muziekfilm The Wiz uit 1978. De verlegen kleuterleidster Dorothy (Diana Ross) uit Harlem komt terecht in een droomwereld waar ze de gele stenen weg moet volgen. Ze wordt vergezeld door een vogelverschrikker (MIchael Jackson) op zoek naar een brein, een tinnen man die ook een hart wil en een laffe leeuw die zo graag moedig wil zijn. De film is een afro-amerikaanse versie van The Wizard of Oz.
Aanvang 15.00 uur. Toegang 5,00

Tickets reserveren kan via: https://shop.simpleticket.eu/merchant/?id=99061

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 21 oktober 2020