Marvin Dee Band terug in CAPSLOC 21 november

  • dinsdag 20 oktober 2020
  • Willem de Waard

Marvin Dee Band komt met volledige bezetting naar CAPSLOC! Pasgeleden speelde Marvin en Karsten nog met z'n tweetjes een CAPSLOCKED Sessie, maar nu dus weer echt live en met volle bezetting. Een avondje lekkere Americana met een poppy Nederlands randje. Er zijn echter maar een beperkt aantal kaarten vanwege de beperkingen die gelden voor een evenementent

Bij CAPSLOC houden we ons aan de corona maatregelen zodat onze events veilig zijn en blijven. Een ticket is voor 2 zitplaatsen aan 1 tafel, dus voor twee personen. Kom je alleen? Dan heb je twee zitplaatsen tot je beschikking. We verzoeken je om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en als je je binnen verplaatst. Geen mondkapje bij je? Geen probleem. Dan zorgen wij dat je er één van ons ter beschikking krijgt.

Over Marvin Dee Band
Marvin Dee Band is begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Het nieuwe album kreeg de toepasselijke werktitel 'Changes', vernoemd naar een nummer welke uiteindelijk de selectie niet eens haalde, en toch de lading het beste dekt. In Nederland werd de band in 2019 o.a. uitgenodigd op Q Music, NPO Radio 1, NPO Radio 5 en stond de band in de Aftershow van Dave Matthews Band in AFAS Live. Recensies van hun nieuwe album leverde de band lovende vergelijkingen op met o.a. John Hiatt, Marc Cohn, Jeff Buckley en Bruce Springsteen.Deze bijzondere band leent uit alle genres en laat deze moeiteloos samenkomen tot een eigen geluid wat zich niet snel laat vergelijken. Art-Rock/Americana met een poppy Nederlands randje, vooral te herkennen aan de meerstemmige zangarrangementen. Liedjes vol dynamiek en dramatiek die de luisteraar meenemen op een avontuur waarvan de bestemming veelal onvoorspelbaar blijft.

Dit najaar hervat de band hun Akoestische Tour die door de Corona maatregelen werden afgelast/verplaatst. De show in CAPSLOC is de enige show van 2020 met de volledige band! Op 25 september verscheen de nieuwste single ‘Hungry’ samen met een cover van Walking in Memphis (Marc Cohn), geinspireerd door de Quarantine Sessions die de band opnam in thuis isolatie. Verder speelt een deel van de band op 27 november ook nog akoestisch in de Vlaardingse stadsgehoorzaal.

Eerder dit jaar was Marvin Dee een aantal malen te horen in uitzendingen bij Radio Capelle. De CAPSLOCKED Sessie werd in zijn geheel uitgezonden vergezeld van een interview en ook het programma Zwaardvis had aandacht d.m.v. een interview n.a.v. het verschijnen van het jongste album. 

Ook is het de bedoeling dat Radio Capelle dit concert gaat uitzenden op zaterdag 28 november. Dit zal gebeuren in een extra uitzending vanaf 20.00 uur.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 20 oktober 2020