Oproep aan getroffen Capelse ondernemers: meld je nu aan voor nieuwe website Bezoek Capelle

  • donderdag 15 oktober 2020
  • Lars Wijnhoven

Er is een nieuwe website waarop staat wat er is te doen in Capelle aan den IJssel. Een nieuw initiatief met de naam: Bezoek Capelle. Door de aangekondigde maatregelen van eerder deze week is de website eerder gelanceerd om zo de ondernemers, die door nieuwe coronamaatregelen getroffen zijn, een hart onder de riem te steken.

De gloednieuwe website, waarop staat wat er is te doen in Capelle, gaat eerder de lucht in dan dat de bedoeling was. Na de persconferentie van dinsdagavond wilden initiatiefnemers van het platform medeondernemers helpen. Er moest een plek komen voor ondernemers die nu een alternatieve manier hebben gevonden om hun diensten aan te bieden. 

Luister ook: "Het was gericht om om evenementen en lokale ondernemers te promoten. Door de extra maatregelen van deze week is dit in een stroomversnelling geraakt!"
Michel van den Bos

Zo kunnen horecaondernemers via de website laten weten dat zij open zijn voor afhaal of voor het bezorgen van maaltijden. Winkels die hun deuren hebben moeten sluiten kunnen op de website hun online webshop promoten. Op deze manier hoopt het initiatief zoveel mogelijk lokale ondernemers te kunnen behouden.

Zodra het weer kan en mag zal Bezoek Capelle worden aangevuld op de manier die oorspronkelijk de bedoeling was: met evenementen en allerlei andere leuke informatie over Capelle aan den IJssel.

Ondernemers die meer informatie willen en zich willen inschrijven kunnen terecht op de website van de initiatiefnemers van Bezoek Capelle: www.mlbmedia.nl/bezoekcapelle

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 15 oktober 2020
Geen andere berichten van 2020-10-15 gevonden.