De Theaterbakkerheij Gouda annuleert evenementen t/m 15 november

  • woensdag 14 oktober 2020
  • Willem de Waard

Als gevolg van de verscherpte maatregelen rond COVID-19, die dinsdagavond 13 oktober werden afgekondigd door de regering, zijn ook de geplande evenementen in de Theaterbakkerheij in Gouda tot en met 15 november geannuleerd. 

De organisatie kwam met het volgende bericht naar buiten;

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dat we voor een periode van 4 weken het programma annuleren. Door de nieuwe regels omtrent horeca, die ook voor ons theater gelden, mogen wij geen hapjes en drankjes aanbieden. Dit maakt het voor ons onmogelijk om met 30 personen open te blijven. Daarom annuleren we het programma t/m zondag 15 november. We proberen zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen, maar wachten hiermee tot het weer duidelijk is wanneer we open kunnen. Alle tickethouders worden per mail op de hoogte gebracht. Ondertussen gaan we kijken naar een alternatief programma. We hopen iedereen weer snel te zien in ons mooie theater. Tot die tijd; doe voorzichtig en blijf gezond!

Door de verscherping van de maatregelen gaat o.a. het programma 'Vrienden schieten De Theaterbakkerheij te hulp' van komend weekend niet door. Van 16- t/m 18 oktober zouden 7 topacts een weekendvol programma verzorgen om het theater een hard onder de riem te steken. O.a. Tribute bands van Nile Rodgers, Herman Brood, Joe Cocker, Golden Earring, Amy Winehouse en De Dijk stonden geprogrammeerd.

So What
Ook het Goudse poppodium So What heeft de evenementen tot en met 8 november gecancelled als gevolg van de verscherpte maatregelen.  Zij kwamen met het volgende bericht; 'Met pijn in ons hart gaan ook wij de komende vier weken dicht. Gezien de nieuwe maatregelen is het voor ons niet haalbaar open te blijven. Berichtgeving over specifieke events volgt zo spoedig mogelijk. We wensen iedereen veel sterkte en hopelijk zien we jullie snel weer terug'.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 14 oktober 2020