MOZ-Art muziekonderwijs Zuidplas start Pop Lab

  • vrijdag 9 oktober 2020
  • Willem de Waard

Binnenkort kunnen geïnteresseerden zich weer aanmelden om de eerste stappen te zetten op weg naar een muzikale carriére. MOZ-Art muziekonderwijs Zuidplas start namelijk weer met Pop Lab. Maar ook voor de allerjongsten starten er cursussen.  

De stichting heeft ten doel het zonder winstoogmerk bevorderen van de muziekcultuur in de gemeente Zuidplas. In het bijzonder het geven van muziekonderwijs aan inwoners van Zuidplas als ook leden van muziekverenigingen in deze gemeente.

Direct na de herfstvakantie start Pop Lab. Lijkt het je helemaal te gek om in een echte popband te spelen maar heb je nog nooit een instrument gespeeld? Of speel je al wel langer een instrument en wil je nu eens samen in een echte band spelen? Grijp dan nu je kans en doe vanaf 27 oktober mee met Pop Lab!

In deze cursus van 12 lessen ga je aan de slag met bekende popnummers. Je leert ze niet alleen zingen, maar ook spelen op gitaar, toetsen, bas en drums! Geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. De uiteindelijke indeling wordt gedaan naar leeftijd en ervaring. Je kunt al wel alvast je voorkeur voor een tijd aangeven. De lessen zijn op dinsdagmiddag/avond en worden gegeven door Ruud Voesten.

Er zijn 3 (voorlopige) groepen:
Pop Lab K (7-12 jaar) 15.45-16.30 prijs: € 162
Pop Lab J (12-17 jaar) 16.40-17.40 prijs: € 216
Pop Lab V (18+) 17.45-18.45 uur prijs: € 216 / vanaf 21+ € 261,36
Info op www.moz-art-zuidplas.nl
Direct Inschrijven: https://www.moz-art-zuidplas.nl/index.php/inschrijven

Ook voor de allerjongsten onder ons beginnen er binnenkort cursussen. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen om muziek te maken. Houdt jou kind ook zo van muziek? Schrijf hem/haar dan nu in voor 1 van de leuke cursussen speciaal voor jonge kinderen want vanaf 26 oktober starten deze in Zevenhuizen en Moerkapelle. Nieuwe startdata direct na de herfstvakantie! Muziek op Schoot (1/2 jaar)Muziek met Peuters (2/4 jaar)Spelen met Muziek (5/6 jaar)Ontdek je instrument (7/10 jaar)

Docenten Saskia Theunisse, Shelby Paays en Rachel van Asten hebben er veel zin in!

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 9 oktober 2020