Speciale editie: Puur Vinyl Pink

  • vrijdag 2 oktober 2020
  • Sjoerd de Graaff

Iedere vrijdag legt de huis-dj van Huis van de Wijk Middelwatering van 14.00 tot 16.00 uur de leukste platen op de draaitafel. Op vrijdag 9 oktober aanstaande is er - ter gelegenheid van Coming Out Day- een speciale 'pink editie'. Op Coming-Outdag wordt de seksuele-en genderdiversiteit gevierd. De regenboogvlag symboliseert dat iedereen uniek is en erbij hoort.

Door het hijsen van de regenboogvlag en met regenboogactiviteiten wordt de boodschap gegeven open te staan voor diversiteit, want iedereen moet zich geaccepteerd en veilig voelen. Regenbooggemeente Capelle aan den IJssel viert samen met vele andere regenbooggemeentes in het land al vanaf 9 oktober Coming-Outdag. Die dag vinden verschillende regenboogactiviteiten plaats en hijsen diverse organisaties de regenboogvlag.

De Puur Vinyl Pink editie in Huis van de Wijk Middelwatering bestaat uit toffe muziek en verrassende acts. De dj, die zelf in Middelwatering woont, is fan van vinyl. Hij draait graag vinylplaten én vertelt er graag en goed over. Wie het leuk vindt om samen met buurtgenoten weer eens naar zijn favoriete muziek van vroeger te luisteren, of om juist muziek van nu op vinyl te horen is welkom in het Huis van de Wijk.

Puur Vinyl vindt plaats in het Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66. Voor meer informatie, loop even langs. Welzijn Capelle vindt het belangrijk dat Capellenaren elkaar veilig kunnen blijven ontmoeten. Samen zorgen we voor een veilig verloop van de activiteit. Er geldt een maximum van 30 bezoekers.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 2 oktober 2020