De prijswinnaars van de Grote Prijs van Rotterdam 2020

  • vrijdag 18 september 2020
  • Thomas Bresser

De Grote Prijs van Rotterdam (GPR) is de muziekcompetitie voor alle Rotterdamse bands, singer/songwriters, hip hop en electronic acts. In alle 4 van deze categorieën kunnen prijzen worden verdient. Op vrijdagmiddag 18 september vond de finale van de categorie electronic plaats en in de avond werden de prijzen van de categorie hiphop bekend gemaakt. 

De grote winnaar van de avond was BBK, de rapper won de juryprijs in de categorie hiphop. De publieksprijs in de categorie hiphop werd gewonnen door 22-jarige Tiziana. Ze is een veelzijdig artieste, wat ze het afgelopen jaar bewees met verschillende goede tracks. Het tweetal Pildrin won in de categorie electronic de publieksprijs, de juryprijs werd gewonnen door Vypes.  

Luister hier naar het interview met de organisatie van de Grote Prijs van Rotterdam

Zaterdag 19 september worden de prijzen in de categorie bands uitgereikt. De bands Philippine, Willem 't Hart, Dragonfruit, The Frontiers en Lucky Blue zijn in deze categorie genomineerd voor de prijzen. Op zondag 20 september vindt de laatste uitreiking van prijzen plaats, in de categorie singer/songwriter. In deze categorie zijn genomineerd: Lucas, Naomi Snell, Liza Weald, Rum For Breakfast en Nana M. Rose. 

Luister hier naar het interview met Dragonfruit over hun kansen tijdens de Grote Prijs van Rotterdam

Via Radio Capelle blijf je op de hoogte van al het nieuws van de Grote Prijs van Rotterdam. In het programma Zwaardvis op zaterdag 19 september 2020 zullen verschillende prijswinnaars aan het woord komen. Het programma wordt uitgezonden tussen 12:00-14:00 op zaterdagmiddag. Ook zijn de interviews met de artiesten terug te luisteren via de Radio Capelle gemist pagina. 

Luister hier naar het interview met Liza Weald over haar deelname aan de Grote Prijs van Rotterdam

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 18 september 2020