Rotterdamse singer-songwriter Marlou Vriens in Zwaardvis 26 september

  • woensdag 16 september 2020
  • Willem de Waard

Zaterdag 26 september is tijdens het programma Zwaardvis o.a. een interview te horen met singer-songwriter Marlou Vriens uit Rotterdam. De van oorsprong Tilburgse studeerde aan Codarts, hogeschool voor de kunsten. Zij is naast zangeres en liedjesschrijver ook pianiste.

Met Pieter Danz (drums & percussie), Erwin Huigen (bas) en Jeroen Danz (gitaar) worden haar liedjes een muzikale reis van kleine persoonlijke verhalen. Elk verhaal heeft zijn eigen sfeer en ziel en dat vraagt voor iedere song een eigen muzikale invulling. Marlou is dan ook niet te vangen binnen een stijl. Zijzelf noemen het 'narrative soul'.  Zie het als op muziek gezette zielenroerselen, samengebonden tot een persoonlijk narratief. En deze bundel van muzikale vertellingen wil zij graag delen.

Met de release van debuutalbum Long Way Home in 2017 plaatste het gezelschap zich in één klap op een relevante plek in de Nederlandse muziekscene. Open en rechtdoorzee, intens en avontuurlijk. 'Long Way Home staat als een huis',  schreef muziektijdschrift OOR destijds.

Inmiddels zijn we aantal jaren verder en is het nieuwste wapenfeit 'How Do You Feel About It' verschenen.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 16 september 2020
Geen andere berichten van 2020-09-16 gevonden.