Extra concert Amy Winehouse Tribute in Theaterbakkerheij

  • woensdag 2 september 2020
  • Willem de Waard

Vrijdag 4- & Zaterdag 5 september staat de Theaterbakkerheij in Gouda in het teken van de Amy Winehouse Tribute. Wegens grote belangstelling staat er een extra show op vrijdag 4 september op het programma. De beschikbare kaarten voor het optreden op zaterdag 5 september vlogen in een mum van tijd naar belangstellenden. Overigens is er voor later dit jaar nog een show toegevoegd op Zaterdag 12 december.

Het word een avond vol muziek van de legendarische 'Queen of Soul' Amy Winehouse in De Theaterbakkerheij. Met een 8-koppige band, een heuse impersonator (Like Amy) en bijpassend decor. Een ode en spektakel dat je absoluut niet mag missen! Met bekende nummers als 'Black to Black', 'Rehab' en 'Valerie'.

Op 23 juli 2011 stierf de legendarische soulzangeres in haar huis in Camden, Londen op slechts 27-jarige leeftijd. Daarmee trad ze ongewild toe tot de 'Club van 27'. Een club van bekende muzikanten die op 27-jarige onder verdachte omstandigheden om het leven kwamen. Hiertoe behoren ook o.a. Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin en Brian Jones.

Deze liveshow is een eerbetoon en een viering van de muziek en het leven van deze iconische zangeres. De muziek leid je als een rode draad door het lief en leed van het levensverhaal van Amy Winehouse heen. De stem die nooit zal worden vergeten.

Categorie; Bands, Muziek, Tribute
Datum; Zaterdag 5 september
Lokatie; Theaterbakkerheij, Gouderaksedijk 24B, Gouda
Aanvang; 21.00 uur / Zaal Open 20.00 uur
Entree; 12,50

Verdere agenda van de Theaterbakkerheij;
Zaterdag 12 september; Bon Jovi Tribute - Born To Follow
Zaterdag 19 september; Golden Earring Tribute
Vrijdag 02 & Zaterdag 03 oktober; Rolling Stones Tribute - Gimme Shelter
Zaterdag 24 oktober; Madness Tribute - Madless
Zaterdag 07 november; The Beatles Tribute - One After 909
Zaterdag 14 november; Tina Turner Tribute
Zaterdag 28 november; Creedence Clearwater Survival
Zaterdag 12 december; Amy Winehouse Tribute
https://www.theaterbakkerheij.nl/agenda/

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 2 september 2020