Popronde presenteert 'Popronde Poppodium Pre-party'

  • dinsdag 25 augustus 2020
  • Willem de Waard

Na eerdere berichten over het uitstel van de jaarlijkse Popronde van het najaar 2020 naar het voorjaar van 2021 heeft de organisatie van de Popronde toch besloten in het najaar een kleine editie te organiseren in alle geselecteerde steden.   

Onder het motto 'Popronde gaat toch op tour dit najaar!' vinden van 12 september tot en met 28 november Poprondeshows plaats in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt. Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenniste een keer op het podium te krijgen dit najaar.

De Pre-party trapt af op zaterdag 12 september in het Nijmeegse Doornroosje en eindigt op 28 november met een eindfeest in de Amsterdamse Melkweg.. Alle speelsteden en locaties, en het bijbehorende programma vindt je op www.popronde.nl

De Popronde is een initiatief van Stichting Popwaarts en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met lokale organisaties op muziek- en cultuurgebied. Het alternatieve muziek- en informatieprogramma Zwaardvis van Radio Capelle volgt de jaarlijkse Popronde al vanaf het begin van het bestaan van het programma (2002) d.m.v. interviews met organisatoren en optredende artiesten.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 25 augustus 2020