Singer-songwriter Niels Geusebroek in de Theaterbakkerheij

  • zondag 23 augustus 2020
  • Willem de Waard

Zaterdag 29 augustus heeft de theaterbakkerheij in Gouda Niels Geusebroek op het programma staan.

Als singer-songwriter is Niels Geusebroek de aangewezen persoon om mensen te raken met zijn muziek in een intieme setting. Tijdens deze show zal hij een uiteenlopend repertoire ten gehore brengen. Hij wil daarbij alle hoekjes van het spectrum verkennen. Het wordt een muzikale avond in een intieme setting, met gevoelige akoestische liedjes en de onmiskenbare stem van Niels Geusebroek.

Mensen kennen Niels vooral als solo-artiest van de bekende hit 'Take Your Time Girl' waarmee hij in september 2013 op nummer 1 stond in de Top 40 en platina scoorde. Het jaar erop kreeg hij de 100% NL Award voor 'Nieuwkomer van het jaar'. In datzelfde jaar deed hij mee met het zesde seizoen van De Beste Zangers van Nederland.

Niels is met muziek groot geworden en was al succesvol voordat hij zijn solocarrière startte. Hij is oprichter van de band Silkstone uit Haarlem, met diverse Nederlandse Top 40 noteringen en heel veel optredens op o.a. Lowlands en Pinkpop en internationale tours in New York en Sint-Petersburg. Later is zijn solo-carrière begonnen. In 2011 deed Geusebroek mee aan het tweede seizoen van The Voice of Holland. Tijdens het programma wist hij drie hits te scoren. In november 2012 bracht hij samen met Wildstylez het hardstyle-nummer 'Year Of Summer uit'.

Niels blijft beschouwend en een muzikant in ontwikkeling, omdat de wereld nu eenmaal doorlopend verandert. En die veranderingen noemt de singer-songwriter dé bron van zijn muziek.

Categorie: MuziekSinger-songwriter
Datum: Zaterdag 29 augustus
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open 20:00 uur
Entree: Vanaf €12,50

Voor het volledige programma van de theaterbakkerheij raadpleeg de site https://www.theaterbakkerheij.nl/agenda/

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 23 augustus 2020
Geen andere berichten van 2020-08-23 gevonden.