Toch kleine editie Motel Mozaique Rotterdam

  • donderdag 6 augustus 2020
  • Willem de Waard

Omdat er door de pandemie geen reguliere festivals kunnen plaatsvinden, organiseert het Rotterdamse meerkunsten festival Motel Mozaïque dit jaar het tweedaagse festival MOMO Fabrique in de vorm van een route op het bijzondere terrein van AVL Mundo in Rotterdam.

Tijdens MOMO Fabrique worden de bezoekers op een coronaproof-wijze verleid en begeleid naar een bijzondere locatie in de haven, waarbij optredens plaatsvinden van Nederlandse acts die veelal op MOMO Festival in april 2020 zouden hebben gestaan.

De bezoeker wordt meegenomen door de verschillende bijzondere ruimtes op het terrein van AVL Mundo. In een coronaproof samenstelling krijg je alle ruimte om het bijzondere programma van MOMO Fabrique 2020 te ontdekken. Van een ligconcert tot spoken word en van een rondleiding in de voedseltuin tot meeslepende live-muziek.

Het programma zit vol verrassingen. Op 5 en 6 september 2020 treden op deze route onder meer S10, Yin Yin en Meetsysteem op tussen de gigantische werken van vermaard kunstenaar Joep Van Lieshout.

Stichting AVL Mundo is in 2008 opgericht op initiatief van kunstenaar Joep van Lieshout en zet zich in om met gewenste en ongewenste interventies kunst en cultuur op de kaart te zetten in en ook buiten Rotterdam. Een van de manieren waarop AVL Mundo kunst de ruimte geeft is door talentvolle kunstenaars en bemiddelaars (jong en oud) de kans te bieden om als artist in residence bij AVL Mundo te werken. Dit gebeurt op het terrein van AVL Mundo dat bestaat uit twee expositieruimten, een beeldentuin en een villa van architect Jan van Teeffelen van 210m2. Deze locatie is gelegen naast Atelier Van Lieshout. Stichting AVL Mundo is gevestigd aan de Keileweg 18 in Rotterdam.

Meer info en tickets via; https://www.facebook.com/events/331908224654220/

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 6 augustus 2020