Toch nog een vleugje CuliNESSE dit jaar

  • maandag 3 augustus 2020
  • Willem de Waard

Zoals bekend vinden er dit jaar geen grote festivals plaats door COVID-19. Eerder hebben wij bericht over enkele organisaties die het toch hebben aangedurfd om een uitgeklede versie van hun evenement te organiseren. Ook het culinaire- en muziekfestival CuliNESSE, dat normaal gesproken in augustus plaatsvindt, heeft iets bedacht voor het noodgedwongen thuisblijvende publiek.

Om het oorspronkelijke weekend van CuliNESSE toch een smaakvolle wending te geven zijn zij aan de slag gegaan met een lekker en leuk alternatief. Want een zomer zonder CuliNESSE is geen zomer wat hen betreft. Overigens moest de organisatie eerder dit jaar ook al de editie van Rotterdamse Kost aan zich voorbij laten gaan. Maar dat was aanvankelijk om een andere reden. 

Onder het motto 'haal een festival voorproefje in huis' kan een CuliNESSE-Box aangeschaft worden. Met de CuliNESSE-Box haal jij een vleugje CuliNESSE in huis! Met deze boxen kun je samen met je familie, vrienden, buren of kennissen uiteraard op gepaste afstand het glas heffen op een mooie zomer. Zoals we normaal gesproken op het strand aan de Zevenhuizerplas hadden gedaan op 27-, 28- en 29 augustus.

Als kers op de taart zal er tijdens dit weekend een compilatie van oud-optredens gepubliceerd worden. Bestel een box, verzamel je vaste CuliNESSE-club, geniet met elkaar van een heerlijk glas wijn, een lekkere borrel of een bijzonder diner, terwijl je nostalgisch beeldmateriaal van de afgelopen negen jaar CuliNESSE kunt bekijken. De volgende editie van CuliNESSE stat geprogrammeerd op 26-, 27- en 28 augustus 2021. 

Er zijn 3 verschillende soorten boxen te bestellen via de website van het evenement https://culinesse.nl/tochnogculinesse/?fbclid=IwAR2bMNYa21zvro57DCMy-vZzsEkHaa1jJukG05dhmKyuxg0eYSxl5oNCrB0

Ook is het mogelijk een kookworkshop voor 4 personen te winnen. Ook hierover is meer info te vinden op de website.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 3 augustus 2020