Aanpassing activiteiten 10 jaar Zuidplas

  • woensdag 15 juli 2020
  • Sjoerd de Graaff

In de afgelopen periode is, vanwege de coronacrisis, samen met de organisatoren van de activiteiten en evenementen in het kader van tien jaar Zuidplas gewerkt aan een nieuwe kalender. Kijkend naar de geldende regels gaan activiteiten en evenementen op aangepaste wijze door in 2020, of worden verplaatst naar volgend jaar.

Activiteiten 2020 en 2021
Een aantal activiteiten zijn - of gaan - in aangepaste vorm door. Dit zijn de activiteiten en evenementen waarbij vooraf gereserveerd kan worden en 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Een aantal zijn inmiddels al van start gegaan. Dit zijn Kunst-, Cultuur en Natuurfestival 'LandArt' (kunstwerken in het landschap bij Leefgoed de Olifant), 'Heemels Thuisdiner' en fototentoonstelling 'Zuidplas bindt – Zuidplas verbindt'. Voor de laatste activiteit kunnen nog bijzondere foto’s van Zuidplas worden ingezonden. Dat kan via de website van Steenovens Klein Hitland.

Verschuiven naar 2021
De meeste activiteiten en evenementen verschuiven echter door naar 2021. Hoewel vanaf 1 juli weer grotere evenementen mogelijk zijn, hebben de meeste organisatoren in goed overleg met de gemeente Zuidplas ervoor gekozen hun evenement te verschuiven naar 2021.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 15 juli 2020