Singer-songwriter Anna Pancaldi live in de middagshow [AUDIO]

  • woensdag 24 juni 2020
  • Lars Wijnhoven

Iedere week hoor je de nieuwe Track van de Week tijdens de ochtend- en middagshow van Radio Capelle. Deze week Anna Pancaldi met How Do I Live with the Blues! De plaat kwam eerder deze maand uit en komende vrijdag volgt daar de release van de videoclip. Woensdag tijdens de middagshow spreekt Lars met Anna over haar nieuwe single.

Luister ook: "Mijn favoriete plek om te spelen in Europa was in Nederland. Rotterdam om precies te zijn!"


Bij deze nieuwe single krijgen de piano en stem van Pancaldi de hoofdrol, wat zorgt voor een intense beleving van de emoties en teksten van Pancaldi. De inspiratie zoekt ze bij grootheden als Carole King, Jeff Buckley en Joni Mitchell. BBC 6 Music en BBC Radio 2 waren al betoverd en hetzelfde deed ze  bij het publiek in het voorprogramma van David Ryan Harris in Paradiso.

Ze staat inmiddels drie EP’s sterk. Na de releases van ‘Black Tears’, opvolger ‘Dear Joey' en ‘Sweet Charity, is ze nu terug met nieuwe muziek. How Do I Live with the Blues gaat over de pijn van verlies en hoe daarmee om te gaan. Een prachtnummer om eens de telefoon voor te pakken. Woensdag vanaf 17:00 hoor je haar live in gesprek met Lars over haar nieuwe track!

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 24 juni 2020
Geen andere berichten van 2020-06-24 gevonden.