Singer-songwriter Daniel Cane in Zwaardvis 4 april

  • woensdag 1 april 2020
  • Willem de Waard

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat het overgrote deel van de artiesten momenteel werkloos thuis zitten omdat de poppodia voorlopig verboden terrein is. Wat ze thuis doen is de tijd nemen om nieuwe songs te schrijven die ze uiteraard via streaming platformen uitbrengen om zo toch hun geliefde publiek te bereiken. Daniel Cane is zo地 artiest.

Daniel Cane is een Nijmeegse zanger die het liefst iedereen wil knuffelen. Dat idee krijg je tenminste als je hem live ziet. Vanaf het moment dat hij op het podium stapt wil hij vooral dat iedereen zich prettig en thuis voelt, om hen vervolgens te vertellen over zijn gebroken hart, of juist een mooie ballade te zingen over hoe de liefde altijd wint. Muzikaal maakt hij lieve pop met een rauw randje. Denk aan Kodaline of Ed Sheeran maar dan iets ruiger.

Tijdens deze periode heeft hij een EP gelanceerd onder de titel 全ongs For The Quarantined waarop een zestal van zijn songs zijn verenigd zijn. Zaterdag 4 april vertelt hij in het programma Zwaardvis tussen 12.00-14.00 uur het verhaal van zijn quarantaine sessies.

Verder in de uitzending aandacht voor een aantal initiatieven uit de muziekwereld om de thuiszittende artiesten een hard onder de riem te steken in deze voor hen onzekere tijden zoals #YouFollowMeIFollowYou en Please Don稚 Stop The Music

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 1 april 2020