Please Dont Stop The Music steunt Nederlandse artiesten

  • dinsdag 31 maart 2020
  • Willem de Waard

Het zijn momenteel spannende en onzekere tijden voor Nederlandse artiesten. In een branche waar het normaal gesproken al pittig is om het hoofd boven water te houden is het door het compleet wegvallen van liveconcerten helemaal kommer en kwel. Het nieuwe platform ĎPlease Donít Stop The Musicí wil de Nederlandse muziekscene ondersteunen.

Nu COVID-19 ervoor zorgt dat alle concerten en festivals op zijn minst tot 1 juni a.s. zijn geannuleerd of verplaatst worden artiesten meer en meer geconfronteerd met de negatieve financiële gevolgen die dit met zich meebrengt. Er worden grote verliezen geleden waardoor de live-industrie in gevaar is. Daarom is Please Donít Stop The Music in het leven geroepen. Een website waar je je favoriete Nederlandse artiesten kunt steunen door het kopen en luisteren van Muziek & Merchandise via hun webshop. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze artiesten straks kunnen blijven optreden.

Initiatiefnemer Steijn Koeijvoets van 3S Music Management verteld zaterdag 4 april in de uitzending van Zwaardvis bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas meer over hoe het project tot stand is gekomen.

In die uitzending hebben we ook aandacht voor een soortgelijk initiatief onder de naam #YouFollowMeIFollowYou

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 31 maart 2020