Raadsleden CDA Zuidplas gaan buiten spelen

  • dinsdag 10 maart 2020
  • Sjoerd de Graaff

Benno de Ruiter en Pien Meppelink van CDA Zuidplas gaan een speeltuintjes test doen. Welk speeltuintje moeten zij bezoeken?

“We krijgen de afgelopen maanden behoorlijk wat opmerkingen binnen van inwoners die zorgen hebben over de openbare speelvoorzieningen binnen onze dorpen”, aldus De Ruiter. Deze opmerkingen gaan veelal over het onderhoud, veiligheid en vervuiling van de speeltoestellen, maar zeker ook over de toegankelijkheid en de verzorging van de openbare ruimte en het meubilair.

Meppelink vult aan: “Wij willen in kaart brengen hoe het staat met onze speeltuintjes en wat er verbeterd zou moeten worden. Dat lukt alleen als we zelf buiten gaan “spelen” zodat wij de speeltuintjes daadwerkelijk kunnen ervaren als kind en als ouder die het speeltuintje bezoekt”. Via Facebook en Instagram hebben de raadsleden een oproep gedaan aan de inwoners.

Welke speeltuintjes moeten absoluut bezocht worden?
Ook hierop zijn al veel reacties binnengekomen. Een ieder die nog aanvullingen heeft voor de inmiddels lange lijst te bezoeken locaties kan contact opnemen met b.deruiter@zuidplas.nl of p.meppelink@zuidplas.nl, of via de social media van CDA Zuidplas.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 10 maart 2020