Nieuw openluchtfestival 'I Love Urban Outdoor' in Nesselande

  • dinsdag 25 februari 2020
  • Willem de Waard

Na het eerdere slechte nieuws over het wegvallen van De Parade en Rotterdamse Kost van de Rotterdamse festivalkalender is er ook goed nieuws te melden. Het evenement I Love Urban gaat voor het eerst in zijn succesvolle bestaan outdoor.

Als locatie voor het festival is gekozen voor het Oeverpark nabij de waterskibaan aan de Zevenhuizerplas en de datum van handeling is zaterdag 18 juli. Er komen diverse muziekpodia, een mega reuzenrad, een internationale food court en een spectaculaire vuurwerkschow.

I Love Urban wordt georganiseerd door het evenementenbureau TI-Group van de Rotterdamse broers Bryan en Winay Sewradj. In 2015 organiseerde zij de eerste editie van I Love Urban in de Maassilo. Verder is ook caberatier, presentator en acteur Jandino Asparaat en zijn broer Kenneth betrokken bij het evenement. Na drie succesvolle edities in Ahoy volgt deze zomer dus de outdoor editie in Rotterdam Nesselande. Jandino is volgens traditie de gastheer en neemt tevens de openingsact voor zijn rekening.  Het programma van I Love Urban Outdoor wordt de komende periode bekendgemaakt. De eetkramen op het festival bieden gerechten uit alle windstreken. Tevens is er een barbershop en een touch up bar op het festival.

Voor de openluchtversie van I Love Urban zijn 10.000 tickets beschikbaar. De kaartverkoop start donderdag 27 februari om 19.00 uur via www.iloveurban.com 

 

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 25 februari 2020
Geen andere berichten van 2020-02-25 gevonden.