Welzijn Capelle helpt bij invullen belastingaangifte

  • donderdag 13 februari 2020
  • Sjoerd de Graaff

De belastingaangifte goed invullen is best een lastige klus. De wijkwinkels van Welzijn Capelle organiseren ook dit jaar weer invuldagen voor de belastingaangifte 2019. Vanaf 1 maart kunnen Capellenaren die graag hulp willen bij het invullen van de aangifte, zich aanmelden via het Vrijwilligersinformatiepunt (VIP) van Welzijn Capelle via vip@welzijncapelle.nu of 010 - 264 02 20.

De hulp bij de belastingaangifte is gratis voor Capellenaren, maar er gelden wel inkomensgrenzen. Alleenstaanden mogen een maximaal bruto jaarinkomen van € 29.562 hebben (en maximaal € 30.360 aan eigen vermogen). Gehuwden of partners mogen samen een maximaal bruto jaarinkomen hebben van € 37.885 (en maximaal € 60.720 aan eigen vermogen).

Alleen mét DigiD
Belangrijk: de hulp bij het invullen is alleen mogelijk als de aanvrager een DigiD heeft! Gehuwden en samenwonenden hebben ieder een eigen DigiD nodig. De wijkwinkelmedewerkers kunnen helpen om er een aan te vragen (let op: dit duurt minstens twee weken).

Afspraak maken
Aanmelden voor hulp bij het invullen van de belastingaangifte? Stuur een mail naar vip@welzijncapelle.nu en geef aan welke dag de voorkeur heeft. Bij de bevestiging van de afspraak krijgen aanmelders de locatie door, én een lijst van de papieren die ze mee moeten brengen.

Contactgegevens VIP
Het Vrijwilligersinformatiepunt is telefonisch bereikbaar op 010 - 264 02 20 van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 16.00 uur. Langskomen voor het maken van een afspraak kan ook, bij de Linie 7E in Capelle.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 13 februari 2020