Stukafest Rotterdam in Zwaardvis 15 februari

  • dinsdag 11 februari 2020
  • Willem de Waard

Zaterdag 15 februari staat het programma Zwaardvis bij Omroep Zuidplas en Radio Capelle tussen 12.00-14.00 uur o.a. in het teken van het huiskamerevenement Stukafest. Dit evenement vindt de hele maand plaats in diverse steden door heel Nederland. Huiskamers worden omgetoverd tot intieme concertlocaties waar talloze muzikanten, dichters en theatermakers hun kunsten vertonen.

Tijdens deze uitzending hebben we een interview met de organisatie van Stukafest Rotterdam dat op vrijdag 21 februari op de agenda staat.
De week daarop hebben we aandacht voor de jubileumeditie in Delft die vanwege hun 10e editie zelfs 2 dagen gaat duren op 27- en 28 februari. Verder in de uitzending aandacht voor de 22e editie van het Bluesfestival in Delft. Dit is het grootste indoor Bluesfestival van Nederland met meer dan 70 artiesten op ruim 35 locaties. Tot slot spreken we de uit Groningen afkomstige keltische folkpop band Rapalje die momenteel met een uitgebreide tour bezig zijn door Nederland. Onlangs speelden ze nog in het Capelse poppodium CAPSLOC. Later deze maand zijn ze nog te zien in Theater Castellum in Alphen a/d
Rijn (21-02) en de Broodfabriek in Rijswijk (29-02).

http://www.zwaardvis.tk

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 11 februari 2020