Comenius College in Capelle nu senior tto-school

  • dinsdag 7 januari 2020
  • Kasper Luchtmeijer

Het Comenius College in Capelle aan den IJssel is sinds 17 december een senior tto-school. Dit keurmerk houdt in dat ook de bovenbouw van het tweetalig vwo voldoet aan de standaarden van het Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs.

Concreet houdt het in dat het taalniveau van leerling en docent op het tweetalig vwo van het Comenius College aan de eisen voldoet, net als de invulling van internationalisering binnen de tto-opleiding, de aandacht voor wereldburgerschap, de onderwijstijd in het Engels en de didactische kwaliteiten van tto-docenten. Een enorme opsteker voor het team van Comenius in Capelle!

Open dag en Early Learners
Meer te weten komen over het tto op Comenius kan op de open dag, die plaatsvindt op woensdagmiddag 29 januari 2020 van 15.00 tot 20.00 uur in het gebouw op Lijstersingel 18 in Capelle aan den IJssel (en ook op de andere scholen van Comenius).
Leerlingen uit groep 8 die interesse hebben in tweetalig onderwijs kunnen meedoen met de Early Learners, tto-proeflessen die gegeven worden op woensdag 15 of 22 januari 2020 van 13.30 tot 15.15 uur. Opgeven kan via de website www.comenius.nl

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 7 januari 2020