Leefbaar Capelle heeft met Maarten Struijvenberg nieuwe wethouder

  • zaterdag 16 november 2019
  • Sjoerd de Graaff

Leefbaar Capelle heeft haar nieuwe wethouder binnen. Maarten Struijvenberg, raadslid en voormalig wethouder voor Leefbaar Rotterdam, zal het college van Burgemeester en Wethouders in Capelle aan den IJssel weer compleet maken.

In Rotterdam had Struijvenberg onder andere werkgelegenheid en economie in zijn portefeuille. Naar verwachting neemt hij de voormalige portefeuilles van Dick van Sluis over, stadsontwikkeling, wonen en verkeer/vervoer. Voormalig wethouder Dick van Sluis vertrok per 31 oktober 2019 naar de RET.

Leefbaar Capelle zegt te hopen dat Struijvenberg zo snel mogelijk aan de slag kan. Zaterdagmorgen 16 november sprak Ans Hartnagel, voorzitter van Leefbaar Capelle, met Rob Nieuwveld over het nieuws en de zeer waarschijnlijke toetreding van Struijvenberg tot het college, ergens in december. Natuurlijk dient de gemeenteraad goedkeuring te verlenen echter gezien de openbare felicitaties van verschillende fracties met de aanstaande benoeming van Maarten Struijvenberg (45) zal dat een gelopen koers blijken. Dat interview is hier te beluisteren.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 16 november 2019
Geen andere berichten van 2019-11-16 gevonden.