Capelse Jongerenraad organiseert CAPVIBES in CAPSLOC

  • dinsdag 5 november 2019
  • Lars Wijnhoven

Op vrijdag 8 november organiseert de Capelse Jongerenraad CAPVIBES, een groot muziekfeest voor jongeren, in cultuurpodium CAPSLOC. Op het programma staan optredens van onder andere Dopebwoy en Young Ellens, Supergaande, DJ Dylvn, DJ Wef en DJ Latu. Kaarten zijn te koop via capsloc.nl voor 7,50 euro. Toegang is vanaf 16 jaar.

De Capelse Jongerenraad laat met het feest zien dat er onder jongeren vraag is naar meer activiteiten in Capelle. Hessam Shekany, voorzitter van de CJR, legt uit: “Wanneer je nu naar een optreden wilt, ben je als Capelse jongere genoodzaakt om naar Rotterdam te gaan. CAPSLOC is op dit moment een van de weinige plekken in Capelle waar jongeren terecht kunnen. CAPVIBES laat zien dat er potentie zit in het Capelse uitgaansleven. Zo gaan we Capelle echt leuker maken voor jongeren.”“Een jaarlijks feest is al een mooie ontwikkeling maar wat ons betreft mag er meer gebeuren” - Robin Broer, lid van de jongerenraad

Meer activiteiten voor Capelse jongeren
De Capelse Jongerenraad vindt dat er voor jongeren nog te weinig te doen is in Capelle. Robin Broer, lid van de jongerenraad, ziet veel mogelijkheden:

“Een jaarlijks feest is al een mooie ontwikkeling maar wat ons betreft mag er meer gebeuren. Samen met organisaties en bedrijven in Capelle willen we ook andere evenementen opzetten voor jongeren. Denk dan aan een festival of sportevenement. Daarbij willen we ook dat er aandacht is voor wijken waar nu weinig te doen is voor jongeren. Eigenlijk moet elke wijk in Capelle een vaste plek voor jongeren hebben waar zij elkaar kunnen ontmoeten.”


De Capelse Jongerenraad is de schakel tussen de Capelse jongeren en de gemeente Capelle aan den IJssel. Zij laten de stem horen van Capelse jongeren en geven daarom zowel gevraagd als ongevraagd advies aan de gemeente over onderwerpen die er voor jongeren toe doen.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 5 november 2019