Marinierskapel geeft concert voor het zieke kind

  • donderdag 17 oktober 2019
  • Kasper Luchtmeijer

De Marinierskapel der Koninklijke Marine geeft op woensdag 13 november een benefietconcert in het Isalatheater op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel. De opbrengst van het concert komt ten goede aan de Stichting Pallieter.

De vrijwilligers van Stichting Pallieter zetten zich in voor meer kwaliteit van leven van ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen en kinderen met een beperking. Voorbeelden hiervan zijn inzet voor het kinderhospice De Groene Burcht (voorheen Pallieterburght), Villa Pardoes of de Capelse Verwendag. Het initiatief voor dit concert komt van de Marinierskapel en wordt van harte ondersteund door de gemeente Capelle aan den IJssel en de Van Cappellen Stichting.

De deuren van het Isalatheater gaan om 19.30 uur open. Het concert start om 20.00 uur in de grote zaal. De Marinierskapel staat onder leiding van majoor der marinierskapel Arjan Tien. Met medewerking van zangeres Suzan Seegers en solisten uit het orkest.

Tijdens deze avond speelt de Marinierskapel bekende licht klassieke werken van onder meer Copland en Dvorak, maar ook filmmuziek (Rocky), musical, Toon Hermans en een leuke Bevrijdingsmedley komen voorbij.

Entreekaarten inclusief een pauze drankje kosten 20, - en zijn te reserveren via www.isalatheater.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar van dinsdag tot en met vrijdag 13.30 uur tot en 16.30 uur bij de theaterkassa kopen. De opbrengst is voor de Stichting Pallieter.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 17 oktober 2019