Vanaf 30 september Peter in de Ochtend

  • maandag 30 september 2019
  • Peter van Embden

Vanaf maandag 30 september presenteert Peter van Embden iedere ochtend tussen 7.00u en 10.00u de ochtendshow op Radio Capelle.

"Achter de schermen waren we hier al een hele tijd mee bezig, dus ik ben blij dat het nu eindelijk zo ver is", aldus Peter. Hij vervolgt: "Op mijn eigenwijze eigen wijze loods ik je de ochtend door. Met muziek, flauwe humor en, zoals je al gewend bent, podcasts over onderwerpen uit de regio."

Het is de wens dat de ochtendshow niet alleen in Capelle wordt uitgezonden, maar dat ook luisteraars van Omroep Zuidplas het kunnen horen. "Dat betekent dat er dus ook podcasts van Omroep Zuidplas tussen gaan komen, heel tof! Het is sowieso een grote wens om meer in de regio samen te werken. Dat doen we nu natuurlijk al met IJssel-sport en wat mij betreft kan dat een stuk breder. En ja, als het even kan gaan we bij Radio Capelle meer programma's van Omroep Zuidplas overnemen. Of nog liever zie ik gezamenlijke programma's ontstaan."

Gevraagd of het bij een gezamenlijke ochtendshow blijft, antwoordt Peter dat er, "maar dat mag ik nog niet te hard roepen", ook plannen zijn voor een middagshow. "Maar niet door mij hoor, daarvoor hebben we iemand van Omroep Zuidplas op het oog. Nog meer Peter in de ether zou niet goed zijn voor je hart. Niet mijn hart hoor, het liefst maak ik 24 uur radio, maar ik kan me goed voorstellen dat je mij na een paar uur wel zat bent."

Wil je reageren op een uitzending? Peter ontvangt het liefst e-mails: "ja, die kan ik dan op mijn eigen moment even lezen en beantwoorden." peter@radiocapelle.nl

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 30 september 2019