Rob Nieuwveld met IJssel-nieuws terug naar de zaterdag bij Radio Capelle

  • woensdag 18 september 2019
  • Rob Nieuwveld

Radio Capelle brengt vanaf 21 september 2019 onder de naam IJssel-nieuws het wekelijks nieuws- en actualiteitenprogramma terug naar de zaterdagochtend.

Met de zaterdagochtend als basis en een naam die aansluit bij IJssel-sport, doet Radio Capelle, samen met Omroep Zuidplas, de volgende stap richting de Streekomroep die het gaat vormen met Omroep Zuidplas.

Presentator en samensteller Rob Nieuwveld:

“Vanaf juni dit jaar hebben we gesprekken gevoerd over een gezamenlijk nieuws- en actualiteitenprogramma met Omroep Zuidplas zodat die Streekomroep van de grond komt. Bij analyses merkten we dat we ons publiek op zaterdag beter kunnen bereiken dan op woensdag en de gasten zich op zaterdag meer op hun gemak voelen. Dat leidde tot IJssel-nieuws op zaterdag waar ik heel veel zin in heb en waar Omroep Zuidplas als eerste meteen samenwerkt op weg naar een gezamenlijk nieuws- en actualiteitenprogramma van die Streekomroep."

IJssel-nieuws wordt vanaf 21 september 2019 elke zaterdag tussen 10 en 12 uur gepresenteerd door Rob Nieuwveld. In de toekomst komen er ook presentatoren vanuit Omroep Zuidplas bij. De redactie zal bestaan uit een aantal ervaren redactieleden en een aantal jonge medewerkers, die vanuit IJssel-sport doorstromen en opgeleid worden. 

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 18 september 2019
Geen andere berichten van 2019-09-18 gevonden.