Krabbendam Kadoverpakking naar nieuw bedrijvenpark in Nieuwerkerk

  • vrijdag 6 september 2019
  • Sjoerd de Graaff

Afgelopen woensdag 4 september, vond er een officiële opening plaats van het nieuwe bedrijvenpark Kleine Vink in Nieuwerkerk a/d IJssel.

De plek waar groothandel Krabbendam Kadoverpakking BV zich naar verwachting vanaf juni 2020 zal vestigen in een nieuwbouw bedrijfspand met een kenmerkende en opvallende uitstraling.
Op een feestelijke manier werd het project voor het nieuwe bedrijventerrein Kleine Vink officieel gestart. De bouw van het nieuwe bedrijfspand zal in november beginnen en naar verwachting in mei 2020 worden opgeleverd. Krabbendam Kadoverpakking, groothandel in kadoverpakkingen en megastrikken, is al 12 jaar gevestigd in Moordrecht. Wat ooit werd opgezet op een zolderkamer door de eigenaar Dave Krabbendam is inmiddels uitgegroeid tot een groothandel met meer dan 10.000 artikelen. Om ruimte te maken voor meer groei is een ander bedrijfspand essentieel.

Nieuw bedrijfspand
In de zoektocht naar een nieuw en vooral groter bedrijfspand is Dave Krabbendam uitgekomen op het nieuwe bedrijventerrein Kleine Vink. Op dit terrein zal een bedrijfspand gebouwd worden wat ruim twee keer zo groot is als de huidige vestiging. In de architectuur van het gebouw is gekozen voor het uitstralen van de kern van het bedrijf, namelijk kadoverpakkingen en megastrikken. Zo zal het gebouw zorgen voor herkenbaarheid en een sfeerimpressie van buitenaf.

Ligging
De locatie Kleine Vink wordt omgeven door de rijksweg A20, de Hoofdweg, de bebouwde kom van Nieuwerkerk a/d IJssel en de Laan van Avant Garde. Het nieuwe bedrijfspand zal worden gebouwd vlak naast de rijksweg A20 en de korfbalvereniging CKV Nieuwerkerk. Naar verwachting zal Krabbendam Kadoverpakkingen in juni 2020 verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand. 

Uitbreiding
Het bedrijf heeft in het huidige kantoorpand geen ruimte meer om te groeien, waardoor de tijd is aangebroken om te verhuizen naar een nieuw en groter bedrijfspand. Het ruim twee keer zo grote bedrijfspand maakt het mogelijk dat er meer artikelen opgeslagen kunnen worden, dit zorgt voor meer mogelijkheden qua assortiment. De 150 m2 showroom geeft klanten de mogelijkheid om een groot aantal artikelen te komen bekijken en zal zorgen voor een betere klantbeleving. De ideale ligging aan de rijksweg A20 heeft uiteraard ook een rol gespeeld in het besluit om te gaan verhuizen naar Kleine Vink. 

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 6 september 2019