Website Schoolbreed Capelle vernieuwd

  • zondag 14 juli 2019
  • Kasper Luchtmeijer

Op bezoek bij groep 7 van de Eben-Haëzerschool lanceerde wethouder Harriët Westerdijk vandaag de vernieuwde Schoolbreed Capelle website. Ook deelde ze meteen de eerste Jeugd Vakantiepaspoorten 2019 uit.

Wethouder Dick van Sluis kon niet bij de lancering aanwezig zijn, maar is blij met het initiatief:

"Sinds vandaag kun je op schoolbreed.capelle.nl alle activiteiten vinden die we via de Brede School Netwerken (BSN) aanbieden. Ook dit jaar zijn er weer leuke activiteiten bijgekomen. Soms kan je gratis meedoen, een andere keer betaal je een klein bedrag. Je kunt bijvoorbeeld kennismaken met verschillende sportclubs, het Jeugdtheaterhuis of de muzieklessen van de SKVR. De grote speelplekken in de stad zijn nu ook op de website te vinden. Met één simpele klik op de activiteiten in de vrije tijd vind je zo iets leuks om te doen!"

Jeugd Vakantiepaspoort 2019
Ook dit jaar krijgen de leerlingen van alle basisscholen in Capelle het Jeugd Vakantiepaspoort van de gemeente. Wethouder Harriët Westerdijk:

"Ik hoor dat verschillende van jullie echt uitkijken naar het Jeugd Vakantiepaspoort. In het Vakantiepaspoort staan leuke, sportieve en leerzame dingen om te doen in en om Rotterdam. Je kunt met je paspoort met korting of gratis naar musea, theater, zwembaden, speeltuinen en nog veel meer. Juist voor kinderen die niet of maar kort op vakantie gaan zorgt het Jeugd Vakantiepaspoort voor een leuke zomervakantie."

Het Jeugd Vakantiepaspoort is te gebruiken van zaterdag 20 juli tot en met zondag 1 september 2019. Meer informatie staat op www.jeugdvakantiepaspoort.nl. Het Jeugd Vakantiepaspoort is alleen geldig voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en is ook te koop in het Capelse gemeentehuis voor Ä4,50, om te gebruiken als kinderen van buiten de stad tijdens de zomervakantie in Capelle komen logeren.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 14 juli 2019