Gemeentelijk Roparun-team gaat voor 15e Roparun

  • donderdag 6 juni 2019
  • Sjoerd de Graaff

Het Capelse Roparun-team is er helemaal klaar voor. Aanstaande vrijdag, 7 juni  om 9.00 uur, vertrekt het team naar Duitsland om voor de 15e keer de Roparun te lopen. De startlocatie is ook dit jaar weer Hamburg.

Teamcaptain Marco Uildriks: "Onze 15e Roparun is anders dan voorgaande jaren. Vanwege de rijtijdenwet kunnen we geen gebruik maken van de grote touringcar. Daarom gaan we dit jaar op pad met een kleine vrachtwagen en drie personenbusjes. Op vrijdag 7 juni vertrekken we in colonne richting Bremen. Waar we ook overnachten. Na een goede nachtrust rijden we op zaterdagochtend naar de startlocatie in Hamburg. Om 12.36 uur mogen we dan eindelijk van start! De spanning is opgelopen tot grote hoogte: hoe gaan we het volbrengen? Wat staat ons te wachten? Hoe zal het weer zijn? Dat blijft onzeker, maar als alles goed gaat, zijn we ruim 560 kilometer en ruim 48 uur later gezond en wel op de Binnenrotte in Rotterdam."

Uitzwaaien
Aanstaande vrijdag komt het team om 8.30 uur naar het Capelse gemeentehuis. Waar de collega's, familieleden en overige belangstellenden het team succes kunnen wensen. Vlak voor vertrek spreekt algemeen directeur en gemeentesecretaris Anne de Baat 'zijn' team toe.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 6 juni 2019