Burgemeester Peter Oskam nieuwe columnist bij Radio Capelle

  • vrijdag 8 februari 2019
  • Redactie

Met ingang van woensdag 13 februari verzorgt burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel een maandelijkse column in het programma Hitland Magazine bij Omroep Zuidplas en Radio Capelle.

De column is elke 2e woensdag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren en ook via de website en social media van Radio Capelle is de column enkele dagen na de uitzending terug te luisteren. De gemeente Capelle plaatst de podcast ook op haar eigen Facebook-pagina zodat Capellenaren kunnen reageren.

Peter Oskam: "Ik vind het ontzettend leuk om maandelijks een column voor de luisteraars op te nemen. Het zal gaan over de gewone dingen die Capellenaren raken en die mij opvallen. De eerste column zal gaan over brandveiligheid, speciaal voor oudere mensen."

De maandelijkse column wordt afgesloten met een door de burgemeester uitgezochte plaat. De nieuwe definitieve burgemeester van Zuidplas zal na zijn beëdiging ook een maandelijkse column verzorgen. De vertrokken burgemeester Gert-Jan Kats had reeds toegezegd, dus het wachten is nu op de nieuwe burgemeester.

Hitland Magazine is een magazine-achtig feel good middagprogramma met vaste rubrieken over koken, kunst en cultuur, vrijetijdsbesteding, natuur en milieu en dierenwelzijn en prettig in het gehoor liggende muziek. Het programma wordt wekelijks live uitgezonden bij Omroep Zuidplas en Radio Capelle. Meer informatie is te vinden op www.radiocapelle.nl/hitlandmagazine

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 8 februari 2019
Geen andere berichten van 2019-02-08 gevonden.