Kerstconcert met drie beroemde musici

  • maandag 10 december 2018
  • Redactie

Op zondag 16 december brengen drie topmusici, Eleonore Pameijer (dwarsfluit), Ralph Rousseau (viola da gamba) en Irene Maessen (sopraan) u alvast in de sfeer van kerstmis met een gevarieerd programma. Barokmuziek uit Engeland en Frankrijk, muziek van Johann Sebastiaan Bach en ook een paar eigentijdse verrassingen zullen niet ontbreken.

Eleonore Pameijer heeft soloconcerten gegeven over de hele wereld, er zijn meer 100 werken voor haar geschreven en zij heeft ruim 35 cd's op haar naam staan. Ralph Rousseau speelde eerst elektrische gitaar, werd contrabassist in het Concertgebouworkest en maakt nu een glanzende carrière als Nederlands bekendste gambist. Irene Maessen was verbonden aan de operahuizen van Innsbruck en Salzburg, won vele prijzen en maakte o.a. furore met haar programma "Liedrecital à la carte, waarbij zij het publiek liet kiezen welk lied zij zou zingen.

Het concert is van 15.00-17.00 uur. Toegang € 15,-/tot 18 jaar € 7,50 incl. pauzedrankje en een feestelijk drankje na afloop. Informatie en kaarten: www.vancappellenhuis.nl.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 10 december 2018