Extra Sport & Fun Dorpen in de zomer !!

  • zondag 22 juli 2018
  • Redactie

Vind je het leuk om op springkussens te klimmen en te springen? Als dat zo is ken je misschien het Sport & Fun Dorp van Sportief Capelle wel. Heel veel springkussens worden opgeblazen en iedereen kan dan rennen, springen en spelen in onze sporthal.
Omdat we altijd zoveel kinderen blij maken hebben we besloten om deze zomer heel vaak het Sport & Fun Dorp voor jullie te openen. Dit keer in Sporthal Schenkel ! En neem gerust je ouders, opa&oma of andere kinderen mee! Wat is er nou leuker dan samen bewegen!
Dit zijn de speciale zomeredities* van het opblaasfestijn:
Alle woensdagen in de zomervakantie, behalve de laatste.
te.

Woensdag 18 juli
Woensdag 25 juli
woensdag 1 augustus
Woensdag 8 augustus
Woensdag 15 augustus

Van 10.00 tot 14.00uur .

Iedere woensdag organiseren we er ook een sportclinic bij. Welke dit worden, blijft nog een verassing. De tijden van de sportclinics zijn van 12.30 tot 13.30uur.

Een paar wetenswaardigheden:

• De kantine is niet geopend, eigen eten en drinken meenemen is toegestaan, we creëren een leuke zithoek.
• Het is voor iedereen van 0 t/m 12 jaar.
• Je kunt pinnen of contant betalen.
• De entree is € 3,- per kind. Volwassenen en kinderen tot 2 jaar krijgen gratis toegang. Inschrijven is niet nodig. In het kader van de veiligheid wordt een maximum aantal bezoekers binnengelaten.

Wil jij of je ouders nog iets vragen? Geen probleem, bel gerust naar Sportief Capelle. Ons telefoonnummer is: 010 – 25 88 787. Wil je liever mailen? Dat kan ook naar: verhuur@sportiefcapelle.nl

*De zomereditie van het Sport & Fun Dorp lijkt heel erg op de ‘gewone’ Sport & Fun Dorpen. Alleen zijn er nu geen knutselworkshops. Ook de stormbaan staat niet opgesteld en de opzet is iets kleiner gehouden. Maar we beloven; er staat heel veel leuk sport- en spelmateriaal

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 22 juli 2018