Zomerse Yard Sale Meeuwensingel

  • zondag 22 juli 2018
  • Redactie

Voor de derde keer op rij organiseert de Meeuwensingel ook deze zomer weer een Yard Sale. Met tweedehands koopjes en leuke activiteiten voor de kinderen.

Bewoonster José Charmes en andere enthousiaste buren van de Meeuwensingel organiseren de Yard Sale 2018, samen met buurtcoach Arno de Bie van Welzijn Capelle. Behalve kopen of verkopen uit de kraampjes met tweedehands spullen, is er van alles te doen voor kinderen. Die kunnen zich laten schminken en zich tegoed doen aan popcorn en suikerspinnen. En vervolgens hun overtollige energie kwijt op het springkussen!

De Yard Sale is zaterdag 18 augustus van 10.00 tot 16.00 uur op het veld aan de Meeuwensingel tussen huisnummers 52 en 69. Op deze gezellige burendag vallen volop leuke koopjes te scoren. Net de zolder of kelder opgeruimd en liever zelf spullen verkopen? Een kraam reserveren kan bij José Charmes, 06 - 455 44 603. Er is een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij. Ook een eigen tafel neerzetten mag; kinderen mogen op kleedjes hun spulletjes verkopen. Graag wel van tevoren doorgeven bij José Charmes.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 22 juli 2018