Lekker lol maken in het KinderLab

  • zondag 22 juli 2018
  • Redactie

Zes weken lang zomervakantie! En dus veel tijd om leuke dingen te doen met elkaar. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd organiseert het KinderLab deze zomervakantie creatieve, leuke en leerzame activiteiten.

Van dinsdag 24 tot en met dinsdag 31 juli kunnen kinderen uit Schollevaar gratis meedoen aan allerlei workshops. Van djembé trommelen tot koken of zingen, van graffiti maken tot een videoclip maken of een piñata met snoep knutselen; voor iedereen is er wat leuks.

Op www.facebook.com/KinderLabCapelle staat het programma met zomeractiviteiten én alle andere spannende dingen die er verder in Schollevaar te doen zijn! Van 6 tot en met 17 augustus is het KinderLab dicht.

Aanmelden voor een zomeractiviteit kan door te mailen naar kinderlab@welzijncapelle.nu. Behalve de naam van de activiteit, voor- en achternaam van het kind, adres en geboortedatum, is het belangrijk om het telefoonnummer van een ouder/verzorger mee te sturen. Vragen over het programma of het KinderLab? Stuur ze naar kinderlab@welzijncapelle.nu.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 22 juli 2018