Nieuwe brochure Isala theater is uit

  • donderdag 10 mei 2018
  • Redactie

Maandagavond 7 mei is tijdens de seizoenpresentatie de nieuwe brochure van het Isala Theater uitgereikt aan de Pluche Plussers, zoals de vrienden van het theater worden genoemd. Het theaterprogramma werd toegelicht op deze Proloog en enkele artiesten gaven een voorproefje van hun voorstelling. Vanaf dinsdag 15 mei 12.00 uur kan iedereen kaarten bestellen voor het theaterseizoen 2018-2019, online of via bestelformulier.

Het nieuwe programma bevat bijzondere voorstellingen, waaronder die van Scotch & Soda. Het publiek zit deze avond op het toneel, genietend van spectaculaire circusacts, vrolijke balkanmuziek en lekkere hapjes. Andere smakelijke voorstellingen zijn die rondom Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, (kookboeken)schrijver Roald Dahl en de tv-serie Fawlty Towers. Ook de toneelliefhebber komt goed aan zijn trekken, met ondere andere de komedie Een man een man met Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke.

Nieuw dit seizoen is Isala Read & Meet. Wie het leuk vindt kan zich volledig onderdompelen in een toneelstuk. Onder leiding van een professional leest de groep met elkaar de tekst en bezoekt de week erna de voorstelling. Na afloop is er een ontmoeting met spelers en/of de regisseur. Ook voor wie geen toneelervaring heeft.

Bezoekers kunnen natuurlijk ook weer rekenen op grote namen zoals Freek de Jonge, Marc-Marie Huijbregts, Iris Hond, 3JS, Jon van Eerd, Karin Bloemen, Roué Verveer, Paul de Munnik, Patrick Laureij en Arjen Lubach. En dit is nog maar een klein deel van het aanbod. Het complete theaterprgramma is te vinden op www.isalatheater.nl.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 10 mei 2018