Bekendste meidenweekblad op de planken

  • vrijdag 15 december 2017
  • Redactie

Wie verslond vroeger (of nu nog steeds) de Tina? Het bekendste meidenweekblad van Nederland bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met de familiemusical Tina. Zaterdag 6 en zondag 7 januari beleven Tina, Puck en Fabio live in het Isala Theater vele avonturen.

Tina is het allereerste tijdschrift in Nederland dat een eigen musical krijgt met onder anderen de artiestentweeling Mylène en Rosanne in de hoofdrol. Tina is een stoere meid die in de garage, samen met Puck en Fabio, elke week weer een tijdschrift in elkaar sleutelt. Maar dan wordt ze verliefd. Hoe pakt ze dat aan? Haar moeder is te druk en haar vader heeft er geen verstand van. Gelukkig weet Tina’s hippe oma (Mariska van Kolck) raad. Tina is een feelgood familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren…

WIN VIP arrangement TINA de Musical
Wie een VIP arrangement wil winnen voor Tina de Musical, kan een foto insturen van zichzelf met degene met wie ze naar de voorstelling willen naar publiciteit@isalatheater.nl . Het VIP arrangement betreft een kijkje achter de schermen, 2 mooie plaatsen in de zaal en een meet&greet met de cast.

Zaterdag 6 (20.15 uur) en zondag 7 januari (14.30 uur), grote zaal, entree € 29,50 (< 14 jaar € 27,00)
Isala Theater – Stadsplein 5, 2900 AE Capelle aan den IJssel

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 15 december 2017