Zomerschool senioren gaat weer van start

  • donderdag 4 mei 2017
  • Redactie

Ook dit jaar organiseert de Onafhankelijke Seniorenvereniging Capelle (OSC) de inmiddels bekende Zomerschool. Dit jaar al voor de vijfde keer. Van 10 tot en met 28 juli wordt een keur aan activiteiten geboden aan de oudere inwoners van Capelle aan den IJssel. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Van speksteen snijden tot bloemschikken, van een excursie naar de Maasvlakte tot varen met een oude stoom sleepboot, informatieve middagen, lezingen en als afsluiting een high-tea in het Van Cappellenhuis; het is allemaal mogelijk.

Actief vakantieprogramma al jaren een succes
De Zomerschool is opgezet om de 65-plussers uit Capelle aan den IJssel gedurende de zomer, als de kinderen op vakantie zijn en andere activiteiten tijdelijk gestopt, toch de mogelijkheid te geven te ontspannen en elkaar te ontmoeten. De afgelopen jaren hebben bewezen dat er hiervoor grote belangstelling is.

Inschrijven mogelijk vanaf juni
Een enthousiast team van de OSC is inmiddels druk bezig een leuk programma te organiseren. Binnenkort wordt het programmaboekje gepresenteerd, gaan de flyers de deur uit, worden op de bekende punten in Capelle aan den IJssel posters opgehangen en is er een website met uitgebreide informatie. De inschrijvingen starten in juni, de eerste zomerschooldag is op maandag 10 juli aanstaande.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 4 mei 2017