Isala Keuzefilmweekend

  • donderdag 1 september 2016
  • Redactie

Geheel in traditie opent Isala Film het filmseizoen met het Isala Keuzefilmweekend. Op zaterdag 10 en zondag 11 september kunnen filmliefhebbers genieten van mooie films in de intieme filmzaal van het Isala Theater. De Isala Filmvrienden konden uit verschillende films kiezen en deze nomineren. Tijdens het filmweekend zijn de twee films te zien die de meeste stemmen hebben gekregen.

Zaterdag 10 september (20.00u) is de film Elle te zien. Een film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven die lovende recensies ontving. Een vrouw, gespeeld door Isabelle Huppert, geeft leiding aan een groot gamebedrijf. Op een dag wordt ze verkracht door een onbekende man in haar eigen huis. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan… Zondag 11 september (15.15u) vertoont Isala Film Money monster met onder anderen George Clooney en Julia Roberts. Lee Gates is een tv-presentator van een populair financieel programma. Hij en zijn crew worden tijdens de uitzending gegijzeld door een verbolgen investeerder. Vanaf 20 september is er weer iedere dinsdag en bijna elke laatste vrijdag van de maand Isala Film en kan iedereen voor slechts € 8,00 (filmvrienden € 7,00) genieten van de mooiste films uit binnen- en buitenland. Meer informatie op is te vinden op www.isalatheater.nl.

Vrijdagavond 9 september organiseert het Isala Theater in samenwerking met de gemeente Capelle voor de tweede keer Bios te Buiten. Het Capelse Stadsplein wordt dan omgetoverd tot een openluchtbioscoop. De film is gratis toegankelijk. Iedereen is welkom en kan om 21.00 uur genieten van de prijswinnende film Closer met Natalie Portman, Julia Roberts en Jude Law in de hoofdrol. Twee koppels hebben het moeilijk om zich met elkaars eigenheden te verzoenen. De situatie wordt nog veel ingewikkelder als de man van het ene stel een verhouding krijgt met de vrouw van het andere stel.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 1 september 2016