Isala steunt de Belgen

  • donderdag 16 juni 2016
  • Redactie

Het Nederlands elftal doet niet mee met de Europese Kampioenschappen voetbal, dus scharen veel Oranjefans zich achter de Rode Duivels. Beter een goede buur dan een verre vriend... Of het Belgische team doorgaat naar de kwartfinales is nog onzeker.

Maar mochten de Rode Duivels de eindstreep niet halen, dan kan men zijn hart ophalen in het Isala, want daar zijn komend seizoen tal van Belgen te aanschouwen die zich zeker niet gewonnen geven.

Zo komt onder andere Wim Helsen zaterdag 19 november naar het Isala. Vier voorstellingen maakte hij. Steeds hing men aan zijn lippen en verwonderde men zich om zijn woorden. Voor zijn debuutvoorstelling ontving hij de Neerlands Hoop (cabaretier met meest opvallende programma) en voor zijn derde en vierde voorstelling kreeg hij de Poelifinario (meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van dat seizoen). Dinsdag 7 februari ontvangt het Isala de Vlaamse broers Walschaerts. Een avond Kommil Foo betekent een avond vol zwarte romantiek van het hoogste kaliber en maximale ontroering met minimale middelen. De Vlaams-Spaanse Belle Perez zorgt zaterdag 25 februari voor de swingende, zwoele muzikale klanken. En de enthousiaste francofiel die er keer op keer in slaagt Matthijs van Nieuwkerk in de DWDD met open mond te laten luisteren naar zijn verhalen brengt vrijdag 21 april samen met muzikant Geert Hellings een voorstelling over Napoleon. Mochten de Belgen op de Europese Kampioenschappen uitgeschakeld worden, kan iedereen gelukkig toch nog van de Belgen genieten. Zij het in een iets andere context.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 16 juni 2016