Midzomerfestival in het Schollebos

  • donderdag 16 juni 2016
  • Redactie

Tijdens het Midzomerfestival op zondag 26 juni kun je in het Schollebos genieten van topmusici van wereldformaat.

Zo staan onder andere het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest en het tangoduo Duo Lomartique op één van de drie podia. Klassieke muziek, klezmer, filmmuziek, het is allemaal te horen tijdens het Midzomerfestival. Voor de allerkleinsten is er een speciaal podium met workshops en een kindervoorstelling.
Het muziekgenre loopt van barok tot moderne composities, van filmmuziek tot klezmer en bezettingen van solo, duo, trio en kwartet tot kleine orkesten en kleine koren.  

Het festival wordt gehouden op en rond de grote weide van het Schollebos, een groot park midden in Capelle aan den IJssel. Een heerlijke plek met uitgebreide horecafaciliteiten, maar ook uitstekend geschikt om te picknicken in het gras en zo te genieten van de muziek.
 
Het muzikale evenement maakt deel uit van 'Buitengewoon Cultuur Capelle', het culturele festivalweekend in het Schollebos. Op zaterdag 25 juni nemen dansers, zangkoren, muzikanten en theatermakers uit Capelle het park over tijdens 'Laat Capelle Bruisen!' Zij laten de bezoeker én burgemeester Peter Oskam zien hoe bruisend het culturele leven in Capelle is. Voor meer informatie kijkt u op www.laatcapellebruisen.nl
Bekijk de website voor meer informatie: www.midzomerfestval.nl

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 16 juni 2016