Badr Hattit wijksporter van de maand november

  • zaterdag 12 december 2015
  • Redactie

Vijf jaar geleden startten vanuit Sportief Capelle de eerste wijksportactiviteiten. Vanaf dat moment is Badr Hattit al vaste deelnemer. Nu is hij wijksporter van de maand november.

Eerst in Oostgaarde en nu in Middelwatering. Over de vraag waarom Badr zelf denkt dat hij Wijksporter van de maand is geworden hoeft hij niet lang na te denken: “ Toen ik voor het eerst bij de wijksport van Sportief Capelle kwam samen met mijn broer Samir was ik een heel vervelend mannetje. Ik was heel erg druk en brutaal, ik was nooit stil en soms pestte ik kinderen. Daarom werd ik heel vaak uit de les gestuurd en dan mocht ik een tijdje niet meer komen. Mijn broer deed dit ook altijd, maar toen hij iets ouder werd deed hij altijd goed mee en probeerde ervoor te zorgen dat ik dat ook zou doen. Hij hielp ook de meesters en juffen.

Omdat hij zo zijn best deed werd hij Wijksporter van de maand. Ik heb heel erg mijn best gedaan om te veranderen, af en toe gaat het nog eens mis, maar ik pest nooit meer iemand. Het gekste is eigenlijk dat de kinderen die ik altijd pestte nu mijn vrienden zijn tijdens de wijksport, maar ook tijdens het voetballen in de wijk! Dat is veel leuker.”

“Sportief Capelle is trots dat Badr zo is veranderd. Na geruime tijd maakt hij vrienden en helpt hij anderen. Dit is tevens een voorbeeld dat de Speel je Sport activiteiten bijdragen aan het creëren van een sportieve en respectvolle omgeving.”

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 12 december 2015