Het Isala bruist, ook in de zomermaanden

  • donderdag 18 juni 2015
  • Redactie

Het professionele theaterseizoen is ten einde, maar het Isala Theater bruist de komende weken nog volop. Diploma-uitreikingen, voorspeelavonden, dansvoorstellingen en meer. De maanden juni en juli bezetten onder andere vele scholen een of meerdere dagen het Isala Theater.

Gedurende het theaterseizoen zijn er ook geregeld evenementen voor scholen in het Isala, maar in de aanloop naar de zomer barst het Capelse theater bijna uit zijn voegen. Dance Point Fitness Centre uit Rotterdam heeft bijvoorbeeld acht keer een volle zaal. En ook havo/vwo voor Muziek en Dans begroeten wij weer met de eindvoorstellingen in het Isala. Als een school een uitvoering heeft zijn er soms wel 200 mensen tegelijk in het achtergebouw te vinden: alle kleedkamers, de artiestenfoyer en zelfs de Luc Lutz zaal, die dan vaak als extra kleedruimte dient, zijn gevuld met kinderen die voor het eerst in de spotlights staan of kinderen die al vaker van de sterrenstatus mochten proeven. Het Isala Theater is bovendien een officiële trouwlocatie. Na een mooie eerste bruiloft eind mei, staat er alweer een tweede huwelijksplechtigheid voor eind augustus gepland.

De medewerkers van het Isala Theater zorgen bij alle evenementen voor een goed verloop van de kaartverkoop, catering en technische ondersteuning. Daarbij is de kaartverkoop van het nieuwe seizoen ondertussen in volle gang. Kortom, het Isala Theater bruist, ook in de zomer.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 18 juni 2015