Vechtersbaas in scootmobiel aangehouden voor bedreiging

  • dinsdag 29 april 2014
  • Redactie

Een 63-jarige Capellenaar in een scootmobiel is dinsdagmiddag aangehouden op de Centrumpassage in Capelle. Hij had bij een onenigheid gevochten met een plaatsgenoot. Tevens bedreigde hij een getuige.

Dinsdagmiddag kreeg de politie de melding van een onenigheid op de Centrumpassage. Daar zouden twee mannen aan het vechten zijn, waaronder een man met een scootmobiel. Agenten die aankwamen susten de onenigheid en hoorden het verhaal aan. De 63-jarige Capellenaar bleek even daarvoor op de stoep een gesprek te hebben gevoerd met een andere man in een scootmobiel. Een 57-jarige passant had hier last van en gaf aan dat zij de weg versperden. De zestiger kon deze opmerking niet waarderen en bedreigde de passant. Deze woordenwisseling liep uiteindelijk uit op een handgemeen waarbij de man uit zijn scootmobiel stapte. Een getuige kon ook op bedreigingen van de vechtersbaas rekenen, toen deze er tussen sprong.

Omdat het 57-jarige slachtoffer en de getuige aangifte doen van bedreiging, is de 63-jarige man aangehouden. Hierbij pleegde hij zodanig verzet dat de agenten gepast geweld moesten gebruiken om hem mee te nemen.

De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 29 april 2014