Oranjenacht in Capelle vrijdag 25 april

  • dinsdag 22 april 2014
  • Redactie

Op vrijdagavond 25 april wordt in Capelle aan den IJssel wederom een swingende Oranjenacht georganiseerd. Op het Stadsplein bieden de topacts Levy Joe, Niels Geusebroek, Justine Pelmelay en DJ Jarnoo een avondvullend programma. De Oranjenacht 2014 op het Stadsplein duurt van 20.00 tot 00.15 uur.

Voor het zevende jaar op rij organiseert de Stichting Evenementen Rijnmond In samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel de Oranjenacht. Capelse inwoners worden uitgenodigd om gratis op het Stadsplein gezamenlijk te swingen, dansen of hossen.

Het programma:

DJ Jarnoo is vanaf 20.00 uur het middelpunt van het plein. Hij maakt vanaf 20.00 uur het Stadsplein warm voor een avond vol feest.

Om 20.30 uur is het de beurt aan Levy Joe, muziek uit de jaren sixties en seventies die iedereen mee neemt in de tijd. Een Capels tintje hierbij is de in Capelle wonende drummer Joop Regoord.

Rond 22.00 uur treedt zangeres Justine Pelmelay op. De Capelse zangeres is bekend van vele bands van vroeger en natuurlijk haar optreden tijdens het Eurovisiesongfestival!

Als afsluiting begint m 22.45 uur een groots optreden van Niels Geusebroek en zijn band, bekend van The Voice.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 22 april 2014